dimarts, 23 d’agost del 2011

El vicepresident de la Diputació visita l’Ajuntament de Sitges


















. Alberto Fernández Díaz es reuneix amb Jorge Carretero i representants del sector turístic de Sitges. 
. La reunió posa de manifest la voluntat de la Diputació d’impulsar la marca Costa  de Barcelona que inclou la comarca del Garraf.


Sitges, 1 d’agost de 2011. El vicepresident de la Diputació de Barcelona i Diputat de Promoció Econòmica i Turisme, Alberto Fernández Díaz, es va reunir divendres amb el regidor de Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Sitges, Jorge Carretero per fer la primera presa de contacte amb els sectors econòmics del municipi.



El Diputat, que ha escollit Sitges com a primer municipi visitat, va manifestar que un dels primers compromisos serà consolidar la marca Costa de Barcelona on s’inclourà la costa del Maresme, la de Barcelona i la del Garraf per “generar més riquesa i ocupació”. “El turisme de Barcelona té moltes singularitats, i la seva marca pot reforçar el turisme al Garraf”.
Fernández Díaz va anunciar també que “per tercer any consecutiu el bus turístic del Garraf serà una realitat”. El bus fa un trajecte entre Sitges i Sant Pere de Ribes per tal de donar a conèixer el Parc Natural del Garraf que inclou un tast de formatges a Can Pere la Plana i després una visita als Cellers de Can Ramon. La previsió és que aquesta activitat es pugui reiniciar al mes d’octubre. 
Un altre dels compromisos de la Diputació és impulsar l’Agència de Desenvolupament Econòmic del Garraf amb l’objectiu de convertir aquest ens en un espai estratègic de decisions entre el sector públic i privat que enforteixi la creació d’ocupació i generi activitat econòmica. En aquest sentit, el diputat va assenyalar que “és important que el motor sigui sempre la iniciativa privada”.
La trobada va servir també per fer un balanç del primer tret de la temporada turística. Segons dades del Gremi d’Hostaleria de Sitges, el mes de juliol s’ha tancat amb un increment superior a un 10% d’ocupació hotelera respecte l’any anterior, i tot apunta a que el mes d’agost es mantingui una ocupació similar a la temporada de l’any passat. Pel que fa a la restauració, es manté el llindar de l’any anterior. “Cal tenir en compte que el temps no ajuda, però segons els indicadors de què disposem podem parlar de moment de recuperació del turisme estranger”, ha assegurat el regidor de Turisme, Jorge Carretero.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada