dimarts, 5 d’octubre del 2010

800 persones assisteixen al vint-i-cinquè Menjar de Tast de Sitges

L’acte fa un reconeixement als impulsors de la iniciativa per la seva visió de futur

El XXVè Menjar de Tast de Sitges va reunir més de 800 comensals dijous passat a l’Hort de Can Falç. Així, un any més, els amants de la cuina més selecta van poder gaudir de les millors delícies gastronòmiques presentades en un acte molt especial, ja que el Menjar de Tast ha arribat a les seves vint-i-cinc edicions. 


En els parlament d’inici de l’acte, el President del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan Anton Matas, i el President del Club de Tast, Antoni Rafecas, van coincidir en agrair i reconèixer la feina feta pels impulsors d’aquesta iniciativa, per la seva gran visió de futur creant aquesta activitat pionera a nivell nacional, i que ha servit per promoure i difondre la cuina sitgetana.

El Menjar de Tast també va comptar amb la presència i suport del Secretari General de la Conselleria d’Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Enric Aloy, que va  felicitar la continuïtat i el treball portat a terme durant aquests 25 anys, on la cuina ha ajudat a enfortir la identitat i cultura gastronòmica catalana. Finalment l’alcalde Jordi Baijet va dir que durant 25 anys “hem gaudit del millor tast i esperem poder fer-ho durant molts anys més. El Club de Tast és un exemple d’unir esforços i conjuntar iniciatives profitoses per a Sitges”.

Un del moment més emotiu de la nit, va ser quan es van bufar les espelmes del pastís d’aniversari. Acte seguit, es va donar per inaugurat el Menjar de Tast, i tots els assistents van poder ja començar a degustar els plats dels 19 restaurants sitgetans participants, així com l’oferta dels representants de la Cuina Pirinenca. Com ja és tradicional, també hi van servir els seus productes 16 cellers, 1 fleca i 5 pastisseries. La Sitjazz Band va ser l’encarregada d’amenitzar la nit.

El Menjar de Tast l’organitza el Club de Tast del Gremi d’Hostaleria de Sitges,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada