dimarts, 1 de desembre del 2009

Turisme de Sitges

Turisme de Sitges

Sitges ha estat des de sempre un indret que ha embadalit artistes, turistes i, en general, visitants d’arreu. Per a molts el secret és la seva llum i els quasi 300 dies de sol a l’any, com van constatar els pintors, escultors i escriptors que, a finals del segle XIX, es van instal·lar a la vila.
I és que la naturalesa ha estat generosa amb nosaltres i Sitges té també el privilegi d’estar situada a la costa del mar Mediterrani i al peu del massís del Garraf. A nivell cultural, el llegat és extraordinari,l’art és viu i les tradicions es mantenen amb modernitat. Sitges ha conservat importants referències medievals i de l’antiga vila de pagesos i pescadors, i ofereix als visitants un important patrimoni arquitectònic. A més, la vila gaudeix d’un caràcter cosmopolita gràcies a la heterogeneïtat de la seva població, on hi conviuen més de 70 nacionalitats diferents.
Però ara cal mirar endavant i el Sitges del segle XXI es basa en la innovació i la creativitat, sense perdre mai les nostres arrels. Sitges vol continuar sent una vila que atrau i sedueix, i per aquest motiu treballem en tres línies entrellaçades: el turisme, la creativitat i l’art.
Així, ja sigui pel Sitges dels nostres avis o pel Sitges del segle XXI que, poc a poc, anem forjant, us convido a descobrir a través d’aquestes pàgines quin és per a vosaltres l’encant de la nostra vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada