dissabte, 25 de febrer del 2012

Arriba la 54ª edició del Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona- Sitges


El Ral·li reunirà diumenge 11 de març més de 60 vehicles anteriors al 1928 procedents de tot l’estat i d’alguns països europeus.

Sitges acollirà el proper diumenge 11 de març el 54è Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona- Sitges • Gran Premi Audi. Vehicles fabricats abans del 1928 realitzaran la tradicional desfilada que uneix les dues ciutats mediterrànies, Barcelona i Sitges. La cita reunirà més de 60 equips procedents de tota Espanya i d’Europa.

La primera exposició dels vehicles serà dissabte 10 de març de deu a cinc de la tarda, i estrenarà escenari perquè deixa el Passeig Lluís Companys de Barcelona per ocupar el tram comprès entre els carrers Numància i Entença.

L’endemà tindrà lloc la celebració del Ral·li on es premiarà la bellesa, l’antiguitat i l’estat de conservació tant de les muntures com dels participants, equipats amb vestuari de l’època del cotxe amb el qual participen. El cotxes es reuniran a les 8.30 hores a la plaça Sant Jaume, i a les 11.00 hores es donarà la sortida del Ral·li des del carrer Ferran.

A partir d’aquí, els vehicles recorreran algunes de les principals vies de la capital catalana. Posteriorment, passaran per L’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Castelldefels fins arribar al Port d’Aiguadolç de Sitges per la carretera de les costes. Des d’aquí, s’iniciarà un itinerari pel municipi que acabarà a la Fragata on quedaran exposats els cotxes durant unes hores. El lliurament de premis de les diferents categories posaran el punt final a aquesta gran reunió de la història de l’automòbil sobre rodes.

La darrera jornada del Ral·li consistirà en fer una ruta per la comarca que clourà amb un dinar que tancarà l’edició d’aquest any.

Per 18a edició consecutiva, el Ral·li Barcelona-Sitges compta amb el patrocini de la firma automobilística Audi, que aporta una gran flota de vehicles d’assistència. El Ral·li està organitzat per Foment del Turisme de Sitges, amb el suport dels Ajuntaments de Sitges i de Barcelona, l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, el RACC i l’Antic Car Club de Catalunya, així com la col·laboració especial de L’Illa Diagonal, la Diputació de Barcelona, Caves Pere Ventura i Moritz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada