divendres, 25 de desembre del 2009

Nova actuació infantil a la Fragata diumenge a les 12 del migdia

Contes a la Fragata

L’obertura de la Ludoteca Infantil de l’Hort de Can Falç s’ajorna com a conseqüència
de la pluja
Aquest cap de setmana tornen les actuacions infantils a la Fragata amb les cançons
de Ramon Roma. L’espectacle Per Nadal, pas de pardal està programat per a
diumenge a les 12 del migdia i farà ballar i cantar als nens i nenes amb músiques
tradicionals de Nadal. Aquesta proposta forma part de la campanya Viu Sitges. Viu el
Nadal de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges amb la col·laboració del programa
Best Sitges.

dijous, 3 de desembre del 2009

Comença la 13èna temporada de la Ruta del Xató
















Jordi Baijet, Alcalde de Sitges, va donar el tret de sortida a la nova edició

19 de novembre de 2009. La Ruta del Xató 2009 – 2010 ja està en funcionament. Es tracta d’una iniciativa comú entre 9 municipis de 3 comarques diferents: Alt Penedès (Vilafranca del Penedès), Baix Penedès (El Vendrell, Calafell i Cunit) i Garraf (Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Cubelles, i Canyelles) amb l’objectiu de promocionar i difondre el plat típic comú d’aquesta àrea, el xató. La Ruta es realitza de novembre a abril, coincidint amb la temporada de l’escarola, un dels seus ingredients principals.

L’acte inaugural d’aquesta tretzena edició aquesta setmana al Palau Robert de Barcelona, va comptar amb la presència del representant de la coordinadora de gremis de la Ruta del Xató, Josep Maria Sánchez; l’ambaixador de la Ruta d’enguany, el penedesenc Oriol LLavina, reconegut com a millor cuiner de l’any 2009 pel Fòrum Gastronòmic de Girona; i l’Alcalde de Sitges, Jordi Baijet, com a representant del municipis integrants de la Ruta.

El Sitges Convention Bureau promocionarà Sitges a l’EIBTM


















El Sitges Convention Bureau promocionarà Sitges a l’EIBTM, la fira més important a nivell internacional de turisme de negocis

El Sitges Convention Bureau (Sitges CB), el  programa de Turisme de Sitges adreçat al turisme de negocis, promocionarà Sitges com a destinació per a acollir congressos, convencions i reunions, a l’EITBM, la fira més important a nivell internacional de turisme d’aquest sector. La EIBTM es durà a terme del 1 al 3 de desembre a la Fira 2 de Barcelona, com ja va sent habitual en els darrers anys,.

Enguany, el Sitges CB hi assistirà acompanyat de 6 de empreses associades al programa: el Sitges Centre de Disseny, Càtering Cal Blay, Hotel San Sebastián Playa, Bodegues Torres, Grup Sagardi i Grup Limousines.  Sitges tindrà un total de 4 mostradors dins de l’estand de Turisme de Catalunya per a la promoció del municipi i els seus equipaments. A més de l’atenció continuada als mostradors, el Sitges CB ha concertat entrevistes amb diferents empreses interessades en rebre informació de la destinació i farà presentacions audiovisuals tant a l’estand de Turisme de Catalunya com al del Barcelona Province Convention Bureau de la Diputació de Barcelona.

dimarts, 1 de desembre del 2009

Turisme de Sitges

Turisme de Sitges

Sitges ha estat des de sempre un indret que ha embadalit artistes, turistes i, en general, visitants d’arreu. Per a molts el secret és la seva llum i els quasi 300 dies de sol a l’any, com van constatar els pintors, escultors i escriptors que, a finals del segle XIX, es van instal·lar a la vila.
I és que la naturalesa ha estat generosa amb nosaltres i Sitges té també el privilegi d’estar situada a la costa del mar Mediterrani i al peu del massís del Garraf. A nivell cultural, el llegat és extraordinari,l’art és viu i les tradicions es mantenen amb modernitat. Sitges ha conservat importants referències medievals i de l’antiga vila de pagesos i pescadors, i ofereix als visitants un important patrimoni arquitectònic. A més, la vila gaudeix d’un caràcter cosmopolita gràcies a la heterogeneïtat de la seva població, on hi conviuen més de 70 nacionalitats diferents.
Però ara cal mirar endavant i el Sitges del segle XXI es basa en la innovació i la creativitat, sense perdre mai les nostres arrels. Sitges vol continuar sent una vila que atrau i sedueix, i per aquest motiu treballem en tres línies entrellaçades: el turisme, la creativitat i l’art.
Així, ja sigui pel Sitges dels nostres avis o pel Sitges del segle XXI que, poc a poc, anem forjant, us convido a descobrir a través d’aquestes pàgines quin és per a vosaltres l’encant de la nostra vila.